Guestbook

Write guestbook
First Prev 1 ... 84 85 


LaSvedesina   
2003-04-10 11:41

Hej igen Lars-Erik
Tycker det är ett alldeles utmärkt val att bo där eftersom det är vackrast på Södra Öland. Men tänk på att boka i tid eftersom det brukar vara fullt med folk här nere på ön just den helgen.
Ciao Annika
Svar: Tack för upplysningarna och vi får hoppas på bra väder! Vi har bara varit på Öland i Juli månad de gånger vi besökt ön.
Mvh. L-E
LaSvedesina   
2003-04-09 10:29

Hej Lars-Erik
Kul att du tittade in hos mig och skrev en liten rad i min gästbok. Den 19-26 maj kommer Sture Björnson med fru ned hit till Öland och då tänkte vi åka runt och fota lite så kommer du hit under den tiden vore det trevligt om du hörde av dig. Är alltid kul om man är några stycken. Om du istället har tänkt att komma Kristi himmelsfärdshelgen är det bra att veta att Ölandsbron är avstängd mellan kl 20.00-08.00 både fre.lö. och söndag.
Måste säga att du har en massa bra bilder du också i dina album.
Ciao Annika
Svar: Tack för informationen och synpunkterna om bilderna! Vi har inte bokat något vandrarhem ännu, men troligtvis reser vi till Öland tisdag den 27, för att stanna några dagar i samband med Kristi himmelsfärdshelgen. Kan vandrahemmet i Ottenby tänkas vara bra? Vi är tacksamma för eventuella förslag?
Mvh. Lasse
Mr.X   
2003-03-10 13:12

Man tackar, detsamma! :) Om du går in i "Redigera din profil" och skriver in:

Utan punkten före ---> .<img src="http://www.blabla.com/blabla.jpg" width="300" border="1">. <-- utan punkten efter

Dvs, skriv in sökvägen inom hartassarna. Då kommer denna sträng att visa bilden tillsammans med vad du skrivit i presentationen.

Lycka till!

Mvh,

Christian
Svar: Tack för hjälpen! Jag skall försöka mig på detta vid tillfälle. Mvh. L-Eallanw   
2003-03-04 11:45

Hej Lars-Erik har just tittat igenom dina bilder i din portfolio, där fans många fina och interesanta bilder, lycka till med fortsatt fotograferande... Allan Wallberg.
Svar: Tack för att du svarade och jag är synnerligen tacksam om du kan tipsa mig om något bra boende på Öland? Kanske vandrarhemmet i Ottenby?
Mvh. L-E
redrosie   
2003-02-21 21:54

Hejsan!
Jag är så glad över den hjälp du gett mej..och att jag älskar dina bilder tagna på Island är ingen hemlighet.
Tack min vän!

First Prev 1 ... 84 85 

Homepage

www.lasse-boberg.fotosi...

Email